Vraag & Antwoord

Wat wil je weten?

Waarom DeCommCoach?

Na meer dan 15 jaar werkervaring bij grote bedrijven als de Efteling, was het tijd voor DeCommCoach. Mijn eigen onderneming, waar mijn liefde voor PR, communicatie en media andere ondernemers, merken en bedrijven verder helpt.

Kunnen ook kleinere ondernemers terecht bij DeCommCoach?

Jazeker! Met name de samenwerking met ambitieuze, vrouwelijke ondernemers geeft me energie en voldoening. Soms neem ik de volledige PR uit handen en soms zijn enkele tips of een PR-scan al voldoende om een ondernemer verder te helpen en een bedrijf naar een hoger plan te tillen. Door mijn uitgebreide netwerk en schat aan ervaring genereer ik gegarandeerd meer mediazichtbaarheid en een groter bereik voor al mijn klanten.

Is het mogelijk om voorafgaand aan de opdracht kennis te maken?

Plan gerust een afspraak in voor een digitale kop koffie. Dat is natuurlijk gratis. Tijdens zo’n online kennismakingsgesprek van een half uurtje bespreken we waar je behoefte aan hebt en ontdekken we of we de juiste match zijn.

Werk ik online of offline met jou samen?

Dat ligt aan jouw wensen. Ik kijk daarbij wat jij nodig hebt en welke vorm daar het best bij past. Of het nu een online of offline sessie wordt en of het nu een eenmalige of langere samenwerking is, je mag altijd maatwerk van mij verwachten.

Wat maakt DeCommCoach uniek?

Voor wie echt met PR aan de slag wil, is DeCommCoach de juiste stok achter de deur. We gaan echt samen aan de slag. Ik coach, adviseer, motiveer en zorg voor het podium dat jouw bedrijf, product of dienst verdient. Jij claimt die expertrol en stapt in de spotlights!

Ben je klaar voor meer zichtbaarheid?