PR & Publiciteit

Media aandacht met impact

Klaar voor het podium van mediazichtbaarheid? En benieuwd hoe je nu precies de meest impactvolle media-aandacht voor je product of dienst creëert? Welke media benader je, hoe bepaal je jouw nieuwswaarde en op welke manier benader je de media? En hoe maak je deze media-aandacht vervolgens meetbaar?

 

DeCommCoach adviseert je in de te zetten stappen en helpt je op weg naar media-zichtbaarheid. Ik help je met het opstellen van een nieuwswaardig persbericht, bereid interviews met je voor of neem zelfs de organisatie van een persevenement uit handen. Alles wat nodig is zodat jij je expertrol duidelijker kunt claimen en jouw verhaal of dienst bij een groter publiek onder de aandacht komt.

Online kennismaken

Zin om samen te werken met DeCommCoach, maar heb je nog wat vragen? Plan dan een gratis online kennismakingsgesprek in. Een uitgelezen kans om meer over je bedrijf en PR-vraagstuk te vertellen en te ontdekken wat ik op het gebied van communicatie & PR voor jou kan betekenen. Natuurlijk is die eerste digitale kop koffie van het huis!

Klik hierboven op de button ‘online kennismaken’, mail naar mariette@decommcoach.nl of bel me op 06-100 678 39.

Gratis online kennismakings gesprek

Ben je klaar voor meer zichtbaarheid?