Diensten

Is het tijd om je PR goed aan te pakken?

Online kennismaken

Wil jij meer mediazichtbaarheid? Met meer dan 15 jaar ervaring in het PR-vak, weet ik precies wat journalisten nodig hebben voor een interessant verhaal. DeCommCoach bedenkt mediastrategieën voor grotere merken en bedrijven en adviseert ambitieuze, bij voorkeur vrouwelijke ondernemers, die er klaar voor zijn om in de spotlights te stappen.

Publiciteit genereren voor mijn klanten is één ding dat ik doe als belangrijk onderdeel binnen het totale communicatiespectrum. Maar DeCommCoach is breder inzetbaar en binnen allerlei communicatievraagstukken.
Een frisse blik op de communicatie uitingen nodig? Earned integreren in communicatiecampagnes? Mijn influencernetwerk inzetten voor een campagne? Op zoek naar praktisch advies rondom een reputatie issue? Of liever tips om middels communicatie het imago te versterken?

DeCommCoach bijt zich graag in jouw communicatie uitdaging vast!

Communicatie advies

Communicatie advies

PR & Publiciteit

Benieuwd hoe je media-aandacht met impact creëert? Welke media je benadert, hoe je jouw nieuwswaarde bepaalt en op welke manier je de media benadert? En hoe je deze media-aandacht vervolgens meetbaar maakt?

DeCommCoach adviseert je in de te zetten stappen of helpt je op weg naar media-zichtbaarheid.

Met 15 jaar ervaring in het PR-vak en met mooie resultaten voor grote A-merken en kleinere ondernemers geloof ik in de kracht van vrije publiciteit. Een publicatie in een magazine of dagblad levert veel bereik en autoriteit op. Online artikelen zorgen net zo goed voor het over de bühne krijgen van jouw boodschap, op een impactvolle manier. Hierbij gebruik je de pers als intermediair om jouw ideale consument te bereiken. Ik denk mee in welke doelgroepen je met welke tone of voice bereikt, uiteraard passend bij jouw product, merk en authentieke boodschap.

PR & Publiciteit

Interim opdrachten

DeCommCoach is ook inzetbaar voor langere opdrachten op communicatie- en PR gebied. Het creëren van draagvlak en mediazichtbaarheid gebeurt immers niet van vandaag op morgen, daar heb je een lange adem voor nodig. En laat ik die als communicatieprofessional nu net hebben.

Daarom bijt ik me ook in langere projecten net zo enthousiast vast als in losse campagnes. Juist om PR blijvend op de contentkalender te krijgen en om strategische communicatieplannen niet alleen te ontwikkelen, maar ook helpen uit te voeren.

Online aanbod

PR Power Hour

Inhoudelijk regelmatig sparren en je aanpak aanscherpen is als marketingcommunicatie professional enorm belangrijk. Met het PR Power Hour faciliteer ik dat! Lees hier meer informatie over het PR Power Hour en scherp je aanpak aan voor meer impact.

Premium Publiciteit Programma

Voor ondernemers die hun PR serieus willen nemen en dit blijvend willen toevoegen aan de marketinginzet, is er het Premium Publiciteit Programma. In een begeleid programma van 8 weken ontvang en creëer je de basiselementen voor PR en scoor jij gegarandeerde exposure rondom jouw dienst, merk of product. Meer informatie over het Premium Publiciteit Programma.

Ben je klaar voor meer zichtbaarheid?