Premium
Publiciteit
Programma

In 8 weken naar gegarandeerde media-aandacht

Voor ondernemers die gaan voor de spotlights, media-aandacht als onmisbaar element binnen de marketinginzet zien en een relatief goedkope manier zoeken om het bereik van een dienst of product te vergroten, is er het Premium Publiciteit Programma.

 

In een begeleid programma van 8 weken creëer je aan de hand van mijn tips & tricks de basiselementen voor PR, ontvang je mijn hulp en adviezen en scoor jij gegarandeerde exposure rondom jouw dienst, merk of product.

Online kennismaken

Inhoud Premium Publiciteit Programma

Wil jij…

  • Eindelijk werk maken van in de media komen en zo je expertstatus vergroten?
  • Een plan van aanpak met behapbare stappen naar media-aandacht?
  • Uitgewerkte persteksten en mediapitches hebben klaarliggen om te kunnen anticiperen op ontwikkelingen in de media?
  • Een relevante medialijst met pers- en influencercontacten zodat je de komende jaren een relatie kunt opbouwen met relevante journalisten en nieuwsmakers?
  • Een stok achter de deur, cheerleader en sparringpartner in één hebben en onder het mom van ‘alleen kom je ver, samen kom je verder’ tot toffe publicaties komen?
  • Iemand die met je meedenkt zodat je weet hoe media te benaderen aan de hand van thema’s, invalshoeken en nieuwshaakjes?
  • Iemand die met je meeloopt in het voorbereiden van je interview of publicatie?
  • Gebruikmaken van mijn netwerk, kennis en ervaring?

Meld je dan via mariette@decommcoach.nl aan voor het Premium Publiciteit Programma. Ik heb in 2024 plek voor 7 ondernemers en/of communicatieprofessionals!

Natuurlijk is er tussentijds onbeperkt contact mogelijk met mij. Ik ben je stok achter de deur, sparringpartner en cheerleader in één, want uiteraard straks de eerste koper/lezer/luisteraar/kijker van het magazine/de krant/de podcast/het tv-programma waar jij in schittert!

De waarde van dit programma is enorm, een publicatie in een magazine of dagblad representeert vaak al duizenden euro’s. De investering om samen met mij acht weken te werken aan je zichtbaarheid in de media (en ver daarbuiten) is  € 2.495,- (ex. BTW).

Zin om samen te werken met DeCommCoach, maar heb je nog wat vragen? Plan dan een gratis online kennismakingsgesprek in. Een uitgelezen kans om meer over je bedrijf en PR-vraagstuk te vertellen en te ontdekken wat ik op het gebied van communicatie & PR voor jou kan betekenen. Natuurlijk is die eerste (digitale) kop koffie van het huis!

Klik hierboven op de button ‘online kennismaken’, mail naar mariette@decommcoach.nl of bel me op 06-100 678 39.

Gratis online kennismakings gesprek

Ben je klaar voor meer zichtbaarheid?