Interim opdrachten

Een klus voor een langere periode?

DeCommCoach is ook inzetbaar voor langere opdrachten op communicatie- en PR gebied. Het creëren van draagvlak en mediazichtbaarheid gebeurt immers niet van vandaag op morgen, daar heb je een lange adem voor nodig. En laat ik die als communicatieprofessional nu net hebben.

 

Daarom bijt ik me ook in langere projecten net zo enthousiast vast als in losse campagnes. Juist om PR blijvend op de contentkalender te krijgen en om strategische communicatieplannen niet alleen te ontwikkelen, maar ook helpen uit te voeren.

 

Benieuwd of ik met mijn aanpak, kennis en ervaring van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw vraagstuk en bedrijf? Neem een kijkje op deze site of plan een kennismakingsgesprek in, ik denk graag met je mee.

 

Vanaf juni 2024 ben ik weer beschikbaar voor langere opdrachten. 

Online kennismaken

Zin om samen te werken met DeCommCoach, maar heb je nog wat vragen? Plan dan een gratis online kennismakingsgesprek in. Een uitgelezen kans om meer over je bedrijf en PR-vraagstuk te vertellen en te ontdekken wat ik op het gebied van communicatie & PR voor jou kan betekenen. Natuurlijk is die eerste digitale kop koffie van het huis!

Klik hierboven op de button ‘online kennismaken’, mail naar mariette@decommcoach.nl of bel me op 06-100 678 39.

Gratis online kennisgesprek

Ben je klaar voor meer zichtbaarheid?